basic site inner content two columns

Plinodojava

Plinodojava spada u sustave tehničke zaštite namjenjene za otkrivanje štetnih plinova i para kako bi pravovremeno spriječili njihovo nakupljanje u opasnim količinama.
Plinodojava

Plinodojava prvenstveno služi za upozorenje i nadzor na objektima gdje postoji mogućnost stvaranja eksplozivnih ili otrovnih koncentracija plinova i para u zraku, a time i nastanak opasnosti za život i zdravlje ljudi, te materijalne štete. Također služi za nadzor istjecanja rashladnih tvari iz rashladnih sustava koje utječu na globalno zatopljenje ili oštećenje ozonskog omotača.
Nadzor se sastoji od ranog i pouzdanog otkrivanja opasnih koncentracija, te alarmiranja zvučnim i/ili svjetosnim signalima, daljinskim monitorima, telefonskim dojavnicima ili mogućim djelovanjima na automatsko isključenje napajanja električnom energijom, uključenje prisilne ventilacije i sl.

Filter

Sorter proizvoda

BENT-B-TEL2

BENT-B-TEL2

PSTN dojavnik sa 4 programabilna ulaza i 2 izlaza za praćenje ili upravljanje sustavom.
AUSY-203M1SL/PN

AUSY-203M1SL/PN

Analogna mikroprocesorska plinodojavna centrala idealna je za manje prostore koji mogu biti ugroženi potencijalno eksplozivnom atmosferom (kotlovnice, kuhinje, strojarnice...) za tip detektora PDP-13EX.
PDP-13EX

PDP-13EX

Detektor PDP-13EX je izveden u protueksplozijskoj zaštiti. Tip PEX zaštite II 2G Ex ib mb IIC T4 Gb
ZVUČNI INDIKATOR ZI-962S

ZVUČNI INDIKATOR ZI-962S

Zvučni indikator sa sirenom jačeg intenziteta 110 dB u plastičnom kućištu. Radni napon 12V DC, 200mA. Mogućnost kvitiranja i testiranja iz centrale.
Prikazano 1 do 6
Stranica: PrvaPrijašnja1234SljedećaZadnja