basic site inner content two columns

Pomoćni pribor

Često puta postoji potreba da se alarmni signal isporuči na mjesto udaljeno od centrale.

Kako je pored izvršne, obavijesna funkcija i glavna zadaća ovih sustava za to se koriste razni indikatori sirene, bljeskalice, daljinski monitori, obavijesni panoi, dojava na mobitel/telefon ili neki posebni zahtjevi.

Rad svih indikatora je kontroliran iz centrale, a napajaju se lokalno ili iz centrale. Udaljenost praktički nije ograničena, presjek vodiča je minimalno 0,25mm2 za indikatore 12V, a za napajanje indikatora 230V presjek vodiča je minimalno 0,75mm2.

Osim raznih indikatora u pomoćni pribor spada i pomoćno napajanje koje je kod manjih sistema integrirano u centrali dok se za veće sustave instalira u odvojenom kućištu.

Filter

Sorter proizvoda

ZVUČNI INDIKATOR ZI-962S

ZVUČNI INDIKATOR ZI-962S

Zvučni indikator sa sirenom jačeg intenziteta 110 dB u plastičnom kućištu. Radni napon 12V DC, 200mA. Mogućnost kvitiranja i testiranja iz centrale.
BENT-B-TEL2

BENT-B-TEL2

PSTN dojavnik sa 4 programabilna ulaza i 2 izlaza za praćenje ili upravljanje sustavom.
SVJETLOSNI INDIKATOR SI-962B

SVJETLOSNI INDIKATOR SI-962B

Bljeskalica intezivnog svjetla na bazi xsenon lampe u plastičnom kućištu. Radni napon 12V DC, 350mA. Mogućnost testiranja iz centrale.
ZVUČNO-SVJETLOSNI INDIKATOR ZS-963SB

ZVUČNO-SVJETLOSNI INDIKATOR ZS-963SB

Zvučno svjetlosni indikator jačeg intenziteta zvuka 110dB i bljeskalicom u plastičnom kućištu. Radni napon 12V DC, 350mA. Mogućnost kvitiranja i testiranja iz centrale.
DALJINSKI MONITOR DM-962t

DALJINSKI MONITOR DM-962t

Zvučno svjetlosni indikator sa niskim intenzitetom zvuka i svjetla u plastičnom kućištu sa mogućnošću kvitiranja zvuka sa tipkom na sebi. Radni napon 12V.