• Croatian
  • English

E-impuls

Jačanje konkurentnosti tvrtke ulaganjem u nove sustave bazirane na IKT-u

O nama

Aurel d.o.o. je poduzeće koje se bavi proizvodnjom, projektiranjem, servisom i ispitivanjem stabilnih sustava za detekciju zapaljivih i otrovnih plinova i para.

Poduzeće koje se bavi proizvodnjom, projektiranjem, ispitivanjem i servisom stabilnih sustava za detekciju otrovnih i zapaljivih plinova i para namijenjenih ugradnji prvenstveno u kotlovnice, strojarnice, kuhinje, garaže te druge objekte.

Nastalo je privatnom inicijativom bivših djelatnika instituta "Ruđer Bošković", te se 1996. g. pojavljuje pod nazivom "AUREL d.o.o.". Tokom dugogodišnje proizvodnje instalirano je preko 2500 sistema sa više od 20000 detektora plina koji štite objekte i ljude od eksplozija, odnosno trovanja i uvijek su se pokazali odličnom investicijom. Dugogodišnjim razvojem i iskustvom nastao je proizvodni program čije su odlike jednostavnost i sigurnost uz niske cijene, a naročito prilagodljivost svim zahtjevima objekata koji imaju ovakav tip zaštite.

Imamo certifikat EXA 14 ATEX OO35X zakonski obavezan za detektore koji se ugrađuju u eksplozivne zone.

Poduzeće također posjeduje certifikat ISO 9001:2015 te je sustav upravljanja tvrtke u skladu sa ovom normom što dokazuje našu visoku profesionalnost.
To nas obvezuje da pomno odabiremo proizvode koje ćemo ponuditi, te da svaki servis bude odrađen pažljivo i profesionalno.

Svojim klijentima pružamo cjelokupnu uslugu projektiranja, instaliranja i servisiranja svih vrsta sustava tehničke zaštite kao i usluge konzaltinga. Imamo kvalificirane i obučene projektante, ispitivače i servisere koji Vam mogu pružiti ove usluge, a kroz partnerstvo i suradnju sa drugim tvrtkama možemo odrađivati i obavljati servise i ispitivanja svih vrsta tehničke zaštite.

MISIJA I VIZIJA

Naša želja je da budućnost kojoj težimo bude potvrda klijenata da smo njihov najbolji partner, te da nas se kroz naše profesionalno poslovanje i dalje prepoznaje kao stručnu i odgovornu tvrtku.

POLITIKA KVALITETE

Politika kvalitete firme AUREL d.o.o. usmjerena je na zadovoljavanje potreba kupaca, te na održavanje i poboljšavanje kvalitete proizvoda i proizvodnje. Time se ujedno prati uspješnost firme.

Trajni cilj firme AUREL d.o.o.:

  • Nuđenje najpovoljnijih rješenja
  • Isporuka robe i usluga u dogovorenom roku
  • Zapošljavanje djelatnika koji svojom stručnom spremom i znanjem zadovoljavaju potrebe AUREL-a, te koji imaju obvezu stalnog usavršavanja
  • Nabavljanje uređaja, instrumenata, informatičke i druge opreme, te transportnih sredstava koje svojim karakteristikama zadovoljavaju potrebe AUREL-a i koje omogućavaju što uspješnije izvršenje poslova
  • Na temelju zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 primjenjivati i poboljšavati sustav upravljanja kvalitetom
  • Postavljanje mjerljivih ciljeva koji su realni i ostvarivi
  • Prepoznavanje, analiziranje i rješavanje rizika u poslovnim procesima i nastojanje da se u njima pronalaze i prilike za poboljšavanja
  • Svaki djelatnik AUREL-a mora biti upoznat s politikom kvalitete, shvatiti je i prihvatiti kao trajno načelo u vlastitom djelovanju

Pristupačnost