basic site inner content two columns

Plinodojava

Plinodojava spada u sustave tehničke zaštite namjenjene za otkrivanje štetnih plinova i para kako bi pravovremeno spriječili njihovo nakupljanje u opasnim količinama.
Plinodojava

Plinodojava prvenstveno služi za upozorenje i nadzor na objektima gdje postoji mogućnost stvaranja eksplozivnih ili otrovnih koncentracija plinova i para u zraku, a time i nastanak opasnosti za život i zdravlje ljudi, te materijalne štete. Također služi za nadzor istjecanja rashladnih tvari iz rashladnih sustava koje utječu na globalno zatopljenje ili oštećenje ozonskog omotača.
Nadzor se sastoji od ranog i pouzdanog otkrivanja opasnih koncentracija, te alarmiranja zvučnim i/ili svjetosnim signalima, daljinskim monitorima, telefonskim dojavnicima ili mogućim djelovanjima na automatsko isključenje napajanja električnom energijom, uključenje prisilne ventilacije i sl.

Filter

Sorter proizvoda

DALJINSKI MONITOR DM-962t

DALJINSKI MONITOR DM-962t

Zvučno svjetlosni indikator sa niskim intenzitetom zvuka i svjetla u plastičnom kućištu sa mogućnošću kvitiranja zvuka sa tipkom na sebi. Radni napon 12V.
AUSY-203M15SL/PN

AUSY-203M15SL/PN

Na ove centrale tip AUSY može se priključiti do petnaest sondi/detektora tip PDP-13EX pogodne za prostore ugrožene potencijalnom atmosferom (kotlovnice, kuhinje, strojarnice...).
PolyXeta2 ATEX

PolyXeta2 ATEX

Proizvodi MSR Electronic napravljeni su prema svim potrebnim standardima za ovu grupu proizvoda te u potpunosti mogu jamčiti za njihovu sigurnost.
DGC-05

DGC-05

Mikroprocesorska digitalna cetrala DGC-05 μ-Gard MD može nadzirati do 98 digitalnih detektora plina iz DT-05 serije preko RS-485 sabirnice
Senzorski uložak SC2 za zapaljive plinove

Senzorski uložak SC2 za zapaljive plinove

Ovo je izmjenjivi senzor koji ima mogućnost digitalne obrade podataka, temperaturnu kompenzaciju i samokontrolu za konstantno praćenje vrijednosti nadziranog plina u ambijentalnom zraku.
DGC-06

DGC-06

Mikroprocesorska digitalna centrala tip dgc-06 pogodna je za nadzor 128 detektora serije tip DGC-06 koja je zadovoljava najnovije norme EN 50545-1 za garažne i tunelske prostore
Prikazano 13 do 18