basic site inner content two columns

Plinodojava

Plinodojava spada u sustave tehničke zaštite namjenjene za otkrivanje štetnih plinova i para kako bi pravovremeno spriječili njihovo nakupljanje u opasnim količinama.
Plinodojava

Plinodojava prvenstveno služi za upozorenje i nadzor na objektima gdje postoji mogućnost stvaranja eksplozivnih ili otrovnih koncentracija plinova i para u zraku, a time i nastanak opasnosti za život i zdravlje ljudi, te materijalne štete. Također služi za nadzor istjecanja rashladnih tvari iz rashladnih sustava koje utječu na globalno zatopljenje ili oštećenje ozonskog omotača.
Nadzor se sastoji od ranog i pouzdanog otkrivanja opasnih koncentracija, te alarmiranja zvučnim i/ili svjetosnim signalima, daljinskim monitorima, telefonskim dojavnicima ili mogućim djelovanjima na automatsko isključenje napajanja električnom energijom, uključenje prisilne ventilacije i sl.

Filter

Sorter proizvoda

ADT-AT Senzori

ADT-AT Senzori

MSR prioizvodi razne vrste analognih i digitalnih adresbilnih detektora
Multi-Sensor-Controller MSC2

Multi-Sensor-Controller MSC2

Plinodojavna centrala namjenjena za konstantno praćenje ambijentalnog stanja okoline u slučaju povišene koncentracije zapaljivih i otrovnih plinova, rashladnih tvari - freona i kisika.
Prikazano 19 do 21
Stranica: PrvaPrijašnja1234SljedećaZadnja